Cont Hotels Bucatar

CURS DE BUCATAR

Durata: 4 Luni / Pret: 445 RON / Condiții de înscriere: Absolventi de invatamant obligatoriu

 
ACTE NECESARE LA ÎNSCRIERE
√ buletin de identitate (original și copie);
√ certificat de naștere (original și copie);
√ certificat de căsătorie, dacă este cazul și doar pentru cei care și-au schimbat numele (original și copie);
√ diploma de studii, sau foaie matricolă (original și copie);
√ adeverință medicală (apt curs calificare) de la medicul de familie;
√ dosar cu șină;
 
Program cu publicul in Șos. Morarilor nr. 2B
LUNI – VINERI: 09:00-17:00

         Bucãtarul realizeazã preparate culinare dupã diferite retete care sã satisfacã exigentele consumatorilor. În acest scop, el se ocupã de pregãtirea produselor alimentare pentru gãtit. Mãsoarã cantitãtile necesare, le amestecã progresiv conform retetei, le pune la dospit, fermentat, copt sau fiert. Dupã ce preparatele culinare au fost pregãtite, urmeazã împãrtirea lor în portii.

Bucãtarul utilizeazã în activitatea sa diferite produse alimentare, unelte si masini cu ajutorul cãrora transformã alimentele în preparate culinare. Ca unelte si masini utilizate mai frecvent pot fi enumerate: cutite, satârul, robotul de bucãtãrie, masini de curãtat si de tãiat zarzavat, masini de tocat, masini de amestecat, friteuza, cuptoare clasice sau cu microunde, agregate frigorifice.Practica este asigurată în unitati de alimentatie publica si hoteluri cu care Centrul nostru are contracte de colaborare.

COMPETENȚE DOBÂNDITE:

Comunicarea la locul de muncã;

Desfãsurarea muncii în echipã;

Aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de muncã;

Asigurarea conditiilor igienico-sanitare;

Organizarea cadrului general de deschidere si închidere a activitãtii sectiei;

Prevenirea poluãrii mediului;

Întocmirea documentelor specifice;

Pregãtirea antreurilor calde si reci;

Pregãtirea fripturilor;

Pregãtirea gustãrilor calde si reci;

Pregãtirea mâncãrurilor din legume,orez,ouã, paste fãinoase; carne;

Pregãtirea preparatelor lichide;

Prepararea dulciurilor (deserturilor);

Prepararea fondurilor glace;

Prepararea mâncãrurilor din peste si fructe de mare;

Realizarea actiunilor de supervizare si control;

Realizarea aluaturilor de bazã; salatelor; sosurilor.

Completeaza formularul cu numarul de telefon si cursul dorit iar noi te vom suna in cel mai scurt timp.

Numele Prenume (Necesar)

Email (Necesar)

Numar de telefon (Necesar)

Intrebari si / sau cursul dorit

Atentie! Rezervarea dvs. este valabila pana la inceperea cursului. Sunteti considerati inscrisi la un curs numai dupa ce aduceti actele enumerate mai sus si dupa semnarea contractului de formare profesionala! Rezervarea se face in limita locurilor libere.