CURS DE INSTALATOR TEHNICO-SANITAR SI GAZE

Durata: 4,5 Luni / Pret: 895 RON / Conditii de inscriere: Absolventi de invatamantobligatoriu

 
ACTE NECESARE LA INSCRIERE
√ buletin de identitate (original si copie);
√ certificat de nastere (original si copie);
√ certificat de casatorie, daca este cazul si doar pentru cei care si-au schimbat numele (original si copie);
√ diploma de studii, sau foaie matricola (original si copie);
√ adeverinta medicala (apt curs calificare) de la medicul de familie;
√ dosar cu sina
 
Program cu publicul in sos. Morarilor nr. 2B:
LUNI – VINERI: 09:00-17:00

                Instalatorul tehnico-sanitar si gaze isi desfasoara activitatea in companii din domeniul constructiilor, in toate punctele de lucru ale acestora. Instalatorul tehnico-sanitar si gaze din sectorul constructii trebuie sa stie sa masoare, sa taie, sa pozeze si sa imbine conducte, sa realizeze treceri prin ziduri si plansee pentru conducte, sa monteze conducte, utilaje, aparate de utilizare, accesorii, sa puna in functiune instalatii, sa inlocuiasca, sa repare conductele, imbinarile si garniturile acestora, sa diagnosticheze si sa remedieze defectiunile constatate la toate tipurile de instalatii si utilaje/aparate de utilizare folosite pentru alimentarea cu apa, canalizare, ridicare a presiunii apei, stingere incendii, gaze naturale si sa efectueze lucrari de intretinere a acestora.

Activitatea instalatorului tehnico-sanitar si gaze se desfasoara in echipa si de obicei in interiorul cladirilor, dar pot exista cazuri cand aceasta activitate se poate realiza si in exteriorul acestora, putand fi expus la frig, caldura si umiditate. Pentru realizearea activitatii sale, instalatorul tehnico-sanitar si gaze, se foloseste de echipamente specifice, respectiv: menghine, chei simple si reglabile, polizoare unghiulare, seturi filiera, clesti, patent, ciocan, compresor aer, masini de gaurit, etc. si utilaje: vase tampon, pompe, hidrofoare, apometre, debitmetre, armaturi, compresoare, rezervoare, etc. In vederea indeplinirii sarcinilor sale, instalatorul tehnico-sanitar si gaze trebuie sa detina cunostinte de baza de matematica, hidraulica, mecanica, mecanica constructiilor, rezistenta materialelor folosite in lucrarile de instalatii, de interpretare a documentatiilor si schemelor tehnologice, tehnologii de imbinare, normative in domeniu si norme ISCIR, etc. De asemenea, trebuie sa aiba o serie de aptitudini, cum ar fi: atentie, indemanare, putere de analiza si decizie, spirit de echipa, adaptibilitate la situatii noi, etc.

COMPETENTE DOBANDITE:

√ Organizarea locului de munca

√ Aplicarea prevederilor legale referitoare la SSM si in domeniul situatiilor de urgenta

√ Intretinerea echipamentelor de lucru

√ Asigurarea calitatii lucrarilor executare

√ Aplicarea normelor de protectie a mediului

√ Montarea retelelor exterioare de canalizare

√ Montarea retelelor exterioare de alimentare cu apa

√ Montarea utilajelor si accesoriile folosite in instalatiile de apa/canalizare

√ Intretinerea retelelor de alimentare cu apa si canalizare

√ Remedierea defectiunilor si/sau avariilor aparute la retelele de distributie apa si canalizare

Completeaza formularul cu numarul de telefon si cursul dorit iar noi te vom suna in cel mai scurt timp.

Numele Prenume (Necesar)

Email (Necesar)

Numar de telefon (Necesar)

Intrebari si / sau cursul dorit

Atentie! Rezervarea dvs. este valabila pana la inceperea cursului. Sunteti considerati inscrisi la un curs numai dupa ce aduceti actele enumerate mai sus si dupa semnarea contractului de formare profesionala! Rezervarea se face in limita locurilor libere.