Machiaj (Makeup)

Durata: 1.5 Luni / Pret: 750 RON / Condiții de înscriere: Absolventi 8 clase

ACTE NECESARE LA ÎNSCRIERE
√  buletin de identitate (original și copie);
√  certificat de naștere (original și copie);
√  certificat de căsătorie, dacă este cazul și doar pentru cei care si-au schimbat numele (original și copie);
√  diploma de studii, sau foaie matricolă (original și copie);
√  adeverintă medicală (apt curs calificare) de la medicul de familie;
√  dosar cu șină;

Program cu publicul în Șos.Morarilor nr.2 B: 

LUNI – VINERI: 09:00-17:00

              Ocupaţia Machior presupune competenţe legate de executarea machiajelor de înfrumuseţare pentru diferite ocazii şi corectoare – pentru camuflarea defectelor diverşilor clienţi, precum şi a machiajelor speciale, în vederea realizării şedinţelor foto, filmărilor video şi de televiziune şi pentru prezentări de modă.

Competenţele machiorului se referă de asemenea, la proiectarea machiajului transformaţional, în corelaţie cu caracteristicile personajului de realizat şi particularităţile condiţiilor de lucru, proiectarea şi executarea pieselor prostetice şi de perucherie necesare, precum şi aplicarea şi menţinerea continuităţii machiajelor de efecte speciale pentru film şi televiziune, în scopul realizării unor personaje specifice conform scenariului.

Machiorul demonstrează competenţe privind executarea operaţiilor pregătitoare pentru machiaj, de gestionare a resurselor materiale necesare pentru derularea activităţilor, menţinerea relaţiilor cu clienţii şi fidelizarea acestora prin furnizarea de informaţii corecte şi servicii de calitate, identificarea şi promovarea produselor şi serviciilor noi de machiaj.

Machiorul dovedeşte de asemenea, capacităţi de aplicare permanentă a normelor igienico-sanitare la locul de muncă, a normelor de protecţie a muncii şi de PSI pentru asigurarea condiţiilor de siguranţă în activitate, de planificare judicioasă a activităţilor zilnice, de dezvoltare profesională permanentă în vederea practicării în condiţii optime a ocupaţiei, precum şi competenţe fundamentale de comunicare interpersonală şi lucru în echipă.

Cursul vă oferă cunoștiințe despre toate tipurilor și tehnicile de make-up: Analiza si diagnosticul tipului de ten, Cunoasterea produselor profesionale de machiaj, Baza de machiaj, Structura fetei si machiajul corector, Colorimetrie si teoria luminii, Machiaj de zi, Machiaj transparent(nude), Machiaj bronzant, Machiaj de seara, Machiaj glamour, Machiaj de mireasa, Machiaj pentru tenul matur, Machiaj pentru persoanele ce poarta ochelari, Machiaj de fotografie.

COMPETENȚE DOBÂNDITE:

COMPETENȚE DOBÂNDITE:

√  Comunicarea interpersonală

√  Munca în echipă

√  Aplicarea normelor de protecţie a muncii şi PSI

√  Aplicareanormelorigienico-sanitare la locul de muncă

√  Planificareaactivităţilorzilnice

√  Menţinerearelaţiilor cu clienţii

√  Dezvoltareaprofesională

√  Promovareaproduselorşiserviciilor

√  Gestionarearesurselormateriale

√  Executareaoperaţiilorpregătitoarepentrumachiaj

√  Modificareacaracteristicilorgenelorşisprâncenelor

√  Executareamachiajelorconvenţionale

√  Executareamachiajului special

√  Proiectareamachiajuluitransformaţional

√  Proiectareapieselorpentrumachiajultransformaţional

√  Executareapieselorpentrumachiajultransformaţional

√  Executareamachiajului transformational

Completeaza formularul cu numarul de telefon si cursul dorit iar noi te vom suna in cel mai scurt timp.

Numele Prenume (Necesar)

Email (Necesar)

Numar de telefon (Necesar)

Intrebari si / sau cursul dorit

Atentie! Rezervarea dvs. este valabila pana la inceperea cursului. Sunteti considerati inscrisi la un curs numai dupa ce aduceti actele enumerate mai sus si dupa semnarea contractului de formare profesionala! Rezervarea se face in limita locurilor libere.

Comments

  • mihai anca

    Mesaj nu am inteles prea bine unde aveti sediile eu sunt din Targoviste / Dambovita si ma interesa un curs la distanta ,