CURS DE MANICHIURIST-PEDICHIURIST

Durata: 2.5 Luni / Pret: 695 RON / Condiții de înscriere: Absolventi 8 clase

ACTE NECESARE LA ÎNSCRIEREreducere-cursuri
√ buletin de identitate (original și copie);
√ certificat de naștere (original și copie);
√ certificat de căsătorie, dacă este cazul și doar pentru cei care și-au schimbat numele (original și copie);
√ diploma de studii, sau foaie matricola (original și copie);
√ adeverintă medicală (apt curs calificare) de la medicul de familie;
√ dosar cu șină;
Program cu publicul în Șos. Morarilor nr. 2B – LUNI – VINERI: 09:00-17:00

     Se spune ca o mână îngrijită este cartea de vizită a oricărei femei. O mână frumoasă, cu o manichiură sofisticată, extravagantă sau discretă vă aduce mai multă încredere, mai multă delicată fermitate, mai mult respect din partea celor din jur. Manichiuristul se ocupă cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea masajului pentru mâini, executarea și finisarea manichiurii, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de muncă, încasarea contravalorii serviciilor prestate. Pedichiuristul se ocupă cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea masajului pentru picioare, executarea și finisarea pedichiurii, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, încasarea contravalorii serviciilor prestate. Practica este asigurată în saloane de înfrumusețare cu care Centrul nostru are contracte de colaborare.

COMPETENȚE DOBÂNDITE:

√ Întocmirea bonurilor de materiale;

√ Întocmirea bonurilor de plată;

√ Aplicarea NPM şi PCI;

√ Pregătirea profesională;

√ Igenizarea locului de muncă;

√ Sterilizarea şi dezinfectarea instrumentarului;

√ Utilizarea instrumentelor;

√ Aprovizionarea cu materiale;

√ Programarea clientelei;

√ Executarea manichiurii şi pedichiurii;

√ Executarea masajului pentru mâini şi picioare;

√ Finisarea manichiurii şi pedichiurii;

√ Promovarea serviciilor unităţii;

√ Realizarea cadrului ambiental;

√ Oferirea de servicii clientelei.

Completeaza formularul cu numarul de telefon si cursul dorit iar noi te vom suna in cel mai scurt timp.

Numele Prenume (Necesar)

Email (Necesar)

Numar de telefon (Necesar)

Intrebari si / sau cursul dorit

Atentie! Rezervarea dvs. este valabila pana la inceperea cursului. Sunteti considerati inscrisi la un curs numai dupa ce aduceti actele enumerate mai sus si dupa semnarea contractului de formare profesionala! Rezervarea se face in limita locurilor libere.

Comments

  • Joyce

    La prezentul counnitu, PSD n-are nicio explicaţie. La viitorul apropiat , mediu şi eendepărtat, are ditamai noima. PSD a mai fost odată la concubinaj cu PDL. E doar o problemă de gust: dacă gustul principiilor e mai atrăgător dece2t gustul ciolanului sau invers.Indiferent ce-ar zice lumea despre Crin, orice2t de vocal şi-ate2t, ar fi fost (ce, oare, ar fi putut face?), PNL-ul (cu viciile lui interne) een actualul context, eencă n-a călcat stre2mb.Probabil că acum, azi, eencepe2nd de ieri, un guvern PNL ne-ar scoate din incoerenţă.cen definitiv, una e să mergi ca să traversezi deşertul şi alta e să te eenve2rteşti een cerc, cu iluzia că eel parcurgi.Singurul lucru normal pe care-l poate face acum PNLul, e să răme2nă een opoziţie. Pe2nă la sfe2rşitul sfe2rşitului.Totuşi, dacă e să sucombăm, măcar s-o facem frumos. Cu speranţa că putea fi altfel.Am ajuns să cred şi asta mă sperie că Nicolăescu a făcut, totuşi,ceva, pentru sistemul sanitar. A valorizat generos munca medicilor de familie şi plătea CORECT furnizorii de medicamente şi servicii.